Rituals adventskalender

Rituals Adventskalender

Elk jaar opnieuw kijken de Rituals fans weer uit naar de jaarlijkse adventskalender. De Rituals adventskalender maakt het aftellen tot de Kerst extra leuk. Iedere dag wordt met Rituals een verwenmomentje voor jezelf. Elke keer als er weer een dag voorbij is mag je een nieuw vakje openmaken. Achter elk vakje zit een mini-product verstopt. Je maakt zo kennis met de complete Rituals lijn en je kan zo gaan genieten van je favoriete geuren en producten! Bekijk hieronder direct de Rituals Adventskalender sale:

24 luxe verrassingen zitten er in de Rituals Adventskalender

Vanaf 1 december mag je het eerste vakje in de Rituals Adventskalender openmaken. Elke dag is het weer een verrassing welk product er achter het vakje verstopt zit. Dit is natuurlijk elke keer weer een ander product. Samen met Rituals tel je af tot één van de mooiste momenten van het jaar namelijk Kerst.

Dankzij de Adventskalender kan je tegen een vaste lage prijs kennismaken met een groot aantal producten. Dit is zelfs voordeliger dan de producten zelf los bestellen. Tijdens de donkere maanden in december kan je jezelf echt goed verwennen door de producten uit de Adventskalender te gebruiken.

Geef de Adventskalender cadeau aan iemand die je dierbaar is

December is natuurlijk ook de maand waarin we elkaar geschenken geven. We willen graag iemand verrassen en bijvoorbeeld op 5 december een mooi cadeau geven. Een cadeau waar je iemand echt mee kan verrassen is de Rituals adventskalender. Het leuke van deze kalender is dat je hem zelfs kan geven aan iemand die nog geen Rituals fan is. Zo kan iemand eindelijk met de geweldige producten van Rituals kennismaken.

De adventskalender wordt verpakt in een luxe cadeauverpakking. Hierdoor hoef je er zelf eigenlijk helemaal niets meer aan te doen. Het enige wat je hoeft te doen is de de kalender aan iemand geven die je dierbaar is. Zorg er wel voor dat je de kalender op tijd cadeau geeft. Bijvoorbeeld op 5 december. Zo heeft de ontvanger nog genoeg tijd om elke dag weer vol verbazing een nieuw vakje te openen. Het is elke dag weer opnieuw leuk om te kijken welke luxe producten Rituals erin gestopt heeft.

De adventskalender is natuurlijk ook super leuk om te geven aan iemand die al wel fan is van Rituals. Wie weet zitten de favorieten producten erin verstopt. Daarbij blijft aftellen tot het einde van het jaar natuurlijk een feestje om te doen. De kalender is in ieder geval voorzien van een prachtige gouden strik. Zo geef je echt een cadeau weg aan een liefhebber of nieuwe Rituals fan!

Welke producten zitten er in de Rituals Adventskalender?

Natuurlijk doet Rituals geheimzinnig welke producten ze dit keer in de adventskalender verstopt hebben. Het aanbod is natuurlijk elk jaar weer anders. De marktwaarde ligt in ieder geval een stuk hoger dan wat je voor de set betaald hebt. Je krijgt dus echt een luxe cadeau tegen een klein prijsje om te geven aan een Rituals fan.

In de adventskalender kan je verschillende mini’s en producten verwachten. Er zitten bijvoorbeeld bodycrèmes, shampoos, conditioners, haarmaskertjes, scrubs en zelfs parfums achter de vakjes verstopt. De kalender is er in ieder geval op gericht om er een fijn verwen momentje voor jezelf van te maken!

Rituals Producten voor in huis

Maar met de verzorgingsproducten voor jezelf alleen ben je er nog niet! Zo zitten er zelfs fijne producten in om in huis te gebruiken. Zo mag je zelfs je eigen interieur parfum voor in huis verwachten. Of wat dacht je van een fijne geurkaars? Ondanks dat het allemaal mini’s zijn wordt je echt flink verwend met de Rituals adventskalender. Hierdoor kan je er niet alleen zelf van genieten, maar geniet je partner gezellig mee!

De adventskalender is zeker de moeite waard!

Rituals zorgt er in ieder geval voor dat je echt waar voor je geld krijgt. De gemiddelde waarde van de producten ligt niet onder de € 3,90 per product. Er zitten producten bij die richting de € 6 gaan ondanks dat het een mini is. Daarbij is het natuurlijk super leuk om elke dag verrast te worden wat er dit keer achter het vakje zit!

Elke dag is het gewoon een momentje voor jezelf om een vakje open te maken en te kijken wat erachter verstopt zit. Je wilt deze kalender eigenlijk bijna niet meer aan iemand weggeven. Dit snappen we heel goed want dit is natuurlijk een geweldig cadeau om te geven of te krijgen.

Rituals adventskalender kortingscode

Wil jij extra voordelig genieten van de Rituals Adventskalender? Dan kan het handig zijn om onze website in de gaten te houden. Wij hebben regelmatig een speciale korting of aanbieding. Je kan zo voordelig je eigen Rituals aanschaffen en genieten van de heerlijke geuren en verwen momentjes voor jezelf! Vergelijk direct de prijzen via onze website en ga straks lekker zelf genieten van deze heerlijke kalender.