Rituals Happy Buddha

Rituals Happy Buddha

Kan jouw lichaam en geest wel een beetje extra energie gebruiken? Dan kan je kiezen voor Rituals Happy Buddha. Deze lijn is speciaal bedacht om je lichaam vernieuwde energie te geven. Dit ritueel heeft alleen sinds kort een nieuwe naam gekregen: Ritual of Mehr. Met Mehr haalt Rituals inspiratie uit de zon en dit geeft je lichaam natuurlijk een heerlijke positieve energieboost.

Het is belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te nemen. Dit geeft je lichaam en geest een positieve energieboost. Maar het zorgt er ook voor dat je lichaam in balans blijft. Het vinden van balans is soms het lastigste wat er is. Gelukkig helpt Rituals je op weg met de Happy Buddha lijn. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een momentje voor jezelf inplannen.

Zorg voor meer energie met de Rituals Happy Buddha

Ben je op zoek naar extra energie om van te genieten? Dan kan je kiezen voor de Rituals Happy Buddha lijn. In vier stappen kan je werken aan een beetje extra energie in je leven. Je kan hiervoor een speciaal ritueel uitvoeren die ze bij Rituals voor je ontwikkelt hebben. Met deze ceremonie breng je weer balans in je lichaam en geest. Dit zorgt voor de energie die nog ontbrak!

Begin je dag bijvoorbeeld met een heerlijke scrub. Met speciaal srubzout reinig je de huid en verwijder je de dode huidcellen. Doe dit wel maximaal twee keer per week. Vaker scrubben is namelijk niet goed voor je huid. Maar om het één a twee keer per week te doen krijg je wel het gewenste effect. Was daarna je huid met een heerlijke shower gel van Happy Buddha. Je kan hier natuurlijk ook meteen voor kiezen als je de scrub zout voor vandaag even overslaat. Je verfrist hiermee lekker de huid en zorgt voor een zijdezacht effect.

Voed na het douchen heerlijk de huid

Eindig je ritueel door je huid net een beetje extra ondersteuning te geven. Dit kan met de speciale body mousse to oil. Je brengt deze mousse na het douchen direct op de vochtige huid aan. Dit zorgt ervoor dat je huid zijdezacht gaat aanvoelen.

Eindig daarna met een heerlijke body mist in je haar en op je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je de heerlijke verfrissende geur van Happy Buddha de hele dag ruikt. Dit geeft continu een verfrissend effect op je eigen lichaam en geest. Kortom de perfecte ceremonie om vandaag je dag mee te beginnen!

Ingrediënten in de Rituals Happy Buddha

Tegenwoordig gaat dit ritueel dus verder onder de naam The Ritual of Mehr. Maar de ingrediënten en heerlijke geur zijn gelukkig hetzelfde gebleven. Zo kan je blijven genieten van de verfrissende geur van de Happy Buddha collectie. De basis is nog steeds de zoete sinaasappel. Zoete sinaasappel zorgt niet alleen voor een heerlijke zoete geur, maar geeft ook een kruidige geur af. Dit past perfect in de verfrissende lijn van Rituals.

De zoete sinaasappel wordt gecombineerd met cederhout. Uit cederhout wordt een verfrissende olie gehaald. De olie trekt diep in tot de huid en zorgt voor extra hydratatie. Dit geeft je huid weer een verfrissende uitstraling. Daarbij geeft het een houtachtige geur af en dit zorgt voor extra energie!

Geniet ook in huis van de verfrissende geuren van Happy Buddha

In huis mag je natuurlijk ook lekker nagenieten van de geuren van Rituals Happy Buddha. Dit betekent dat Rituals verschillende oplossingen voor in huis ontwikkelt heeft. Breng bijvoorbeeld in je interieur subtiel de verfrissende geur van zoete sinaasappel aan. Dit kan met de speciale interieurspray die je direct op je bankstel of in huis kan sprayen. Zo zorg je direct voor een verfrissende geur in huis.

Of zorg voor een subtiele verspreiding van de geur met wierook. Dit past natuurlijk bij het gevoel dat een ritueel je hoort te geven. De wierook kan in een speciale houder geplaatst worden en de geur van zoete sinaasappel verspreiden. Ben je geen fan van wierook? Dan kan je ook nog kiezen voor een geurkaars als tussenoplossing. De geurkaars kan je branden als je weer even wilt genieten van de Happy Buddha geursensatie. De geur wordt subtiel in huis verspreid en zorgt voor een verfrissende geur in huis.

Bestel Rituals Happy Buddha voordelig online

Wil je binnenkort ook genieten van Rituals Happy Buddha? Geen probleem want je kan de producten voordelig online bestellen. Wij volgen de laatste Rituals aanbiedingen voor je op de voet. Is er toevallig net een sale met de Happy Buddha lijn? Dan laten wij het je als eerste weten. Zo kan je direct de producten van Happy Buddha voordelig online bestellen.

Natuurlijk weten wij het ook als eerste als er korting op één van de producten uit de lijn is. Je blijft zo volledig op de hoogte van de laatste promoties dankzij onze website. Zo weet je meteen wanneer je weer nieuwe Rituals producten kan bestellen!