Rituals autoparfum

Rituals autoparfum zorgt ervoor dat jouw auto heerlijk gaat ruiken onderweg. Verander jouw auto in je tweede huis en kies voor dezelfde geur als je eigen woning. Verschillende bekende geuren van Rituals zijn namelijk uitgebracht als autoparfum. Je kan zo heerlijk ontspannen de weg op met je eigen Rituals parfum!

Geniet 6 tot 8 weken van je favoriete geur in de auto

Je hoeft voor een Rituals autoparfum slechts eenmalig een houder aan te schaffen. Deze zit standaard bij de eerste autoparfum die je aanschaft. Daarna kan je een navulling kopen. Je plaatst de vulling in een prachtig houten blokje die stijlvol in je dashboard hangt. Zo wordt je autoparfum zelfs een eyecatcher in je auto. Een eyecatcher die ook nog eens heerlijk ruikt!

Bestel de Rituals autoparfum navulling extra voordelig

Wil je graag gebruik maken van een Rituals autoparfum? Dan kan je de navulling extra voordelig online bestellen. De navulling is sowieso voordeliger dan het complete pakket inclusief het blokje om in de auto te hangen. Je kan zo elke 2 maanden de geur in je auto vervangen. Natuurlijk kan je ook afwisselen tussen je favoriete geuren van Rituals in de auto.

Kies jouw favoriet Ritual uit voor je eigen auto

Natuurlijk is geur heel persoonlijk en daarom kan je zelf kijken welke geur er echt bij je past. Je wilt natuurlijk wel een geur die lekker ruikt. Want elke keer als je in de auto stapt wordt je weer ontvangen door je eigen Ritual. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lekker geurtje of wil je graag ontspannen in de auto? Je kan hiervoor een Ritual uitkiezen die bij je wensen past. De bekendste rituals hebben natuurlijk hun eigen autoparfum gekregen. Wij hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet. Zo weet je meteen welke autoparfum je voor je auto moet hebben!

Ritual of Sakura voor in je auto

Een favoriete geur onder de vrouwen is de Ritual of Sakura. Dit ritueel heeft een heerlijke bloemengeur gebaseerd op rijstmelk en kersenbloesem. Mocht je ooit in Japan geweest zijn, dan droom je even terug naar de Sakura tijd. Via de luchtstroom uit de blower van je auto wordt deze heerlijke bloesemgeur tijdens vrijwel elke autorit verspreid door de auto. Je kan zo heerlijk ontspannen en extra genieten van je autorit.

Ritual of Samurai speciaal ontwikkeld voor mannen

Ben je als man op zoek naar een Rituals autoparfum? Dan past de Ritual of Samurai hier echt perfect bij! De basis van de geur bestaat uit amber en musk. Verder komen er Oosterse vanille tinten in de geur terug. Deze geur geeft een vleugje warmte af aan de auto en zorgt voor de perfecte autorit. De geur helpt je tevens ontspannen tijdens een lange rit die je voor de boeg hebt in de auto.

Ritual of Mehr of Happy Buddha in de auto

Ben jij een enorme fan van Happy Budha? Deze autoparfum gaat voortaan verder onder de naam Ritual of Mehr. Deze heerlijke geur is een combinatie van cederhout en sinaasappel. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke zoete geur in de auto. De geur werkt ook nog eens verzachtend voor het lichaam en de geest. Kortom je eigen ontspan momentje in de auto.

Ritual of Karma bevorderd jouw eigen Karma in de auto

Een bekende Rituals geur die al jaren in de collectie zit is natuurlijk de Ritual of Karma. Bevorder je eigen Karma door deze heerlijke geur via de blower in de auto te verspreiden. De geur staat bekend om z’n unieke schoonheid en wijsheid. Iets dat je best kan gebruiken als je in de auto stapt. De basis van de geur bestaat uit witte thee en brengt je eigen relax momentje in de auto.

Ritual of Hammam voor je eigen wellness moment in de auto

Ervaar je eigen wellness moment zonder de auto te verlaten met de Ritual of Hammam. Met dit ritueel creƫer je de heerlijke geuren uit de Hammam in je eigen auto. Je ruikt duidelijk Eucalyptus en rozemarijn als basis, zodra je in de auto stapt. Deze verfrissende geur zorgt elke keer opnieuw voor je eigen wellness momentje in de auto. Je kan zo heerlijk ontspannen en nog meer genieten van je autorit.

Bestel je Rituals autoparfum online

Wil je ook graag van je eigen Rituals moment in de auto genieten? Dan kan je direct voor je eigen Rituals autoparfum in de auto kiezen. Via onze website kan je meteen zien of er nog ergens een Rituals autoparfum aanbieding is. Dit is helemaal mooi meegenomen als je op zoek bent naar een navulling. Je hoeft zo niet de hoofdprijs te betalen voor de navulling van je eigen Rituals autoparfum. Bestel de parfum direct online via onze site. Geniet binnenkort nog van een verfrissend briesje in je eigen auto dankzij de geur van de autoparfum. Je hebt zo echt even een moment voor jezelf in de auto!