Rituals geurstokjes

Rituals geurstokjes

De geuren van Rituals zorgen voor een verfrissende en aangename geur. Het liefste wil je hier de hele dag door van genieten. Gelukkig is dit nu ook echt mogelijk met de Rituals geurstokjes. Jouw favoriete geuren zijn uitgebracht in geurstokjes. Hierdoor kan je elke dag genieten van een verfrissende geur in huis. Elke keer als je een ruimte binnenstapt ruik je weer opnieuw de geur van jouw favoriete Rituals producten.

Met de geurstokjes haal je de geweldige geurbelevenis gewoon in huis. De stokjes zet je op een centrale plek neer in huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Geniet hierdoor direct van jouw favoriete geuren en laat je inspireren door The Ritual. Uiteraard kan je kiezen voor een geur die bij jouw stemming past. Of je combineert jouw favoriete geur met bijpassende geurstokjes.

Hoe lang gaan de Rituals geurstokjes mee?

Dit verschilt eigenlijk per situatie. In sommige ruimtes blijft de geur langer hangen. De geurstokjes doen er in ieder geval alles aan om zo subtiel mogelijk met de parfum om te gaan. Via de stokjes worden ze vrij subtiel in huis verspreid en blijf je genieten van een verfrissende geur. In de praktijk gaan ze gemiddeld 3 maanden mee.

Is de geur uitgewerkt? Dan hoef je geen dure starterset van Rituals aan te schaffen. Je kan er ook voor kiezen om een navulling te bestellen. De navulling kan je in de houder plaatsen. Zo kan je weer opnieuw 3 maanden lang genieten van je favoriete Rituals geur in huis. Eventueel kan je de geurstokjes ook nog combineren met een interieurspray. Deze kan je direct op de meubels aanbrengen voor een extra geureffect.

Speciale geurstokjes voor de kleinste ruimtes in huis

De standaard Rituals geurstokjes zijn natuurlijk gemaakt om een grote ruimte van een verfrissende geur te voorzien. Dit kan wat overweldigend zijn als je ze bijvoorbeeld in het toilet wilt plaatsen. Gelukkig hebben ze hier een mini variant voor bedacht. Zo kan je jouw favoriete geur ook in het toilet plaatsen.

De mini geurstokjes gaan alleen wel minder lang mee. Dit komt doordat er minder parfum in de houder past. Maar je kan nog steeds 3 weken gemiddeld genieten van de verfrissende geur in het toilet. Zo blijft zelfs de kleinste ruimte in huis heerlijk ruiken. Eventueel kan je een refill verpakking kopen en zo het toilet weer bijvullen. Dit is vaak voordeliger dan een compleet nieuwe set aanschaffen en ideaal als je één favoriete geur voor op het toilet hebt.

Luxe interieurparfums van Rituals

De standaard verpakking is natuurlijk prachtig, maar ziet er niet super luxe uit. Om op de vraag in te spelen heeft Rituals de zogenaamde Private collectie ontwikkelt. Dit keer zijn de Rituals geurstokjes ook echt een eyecatcher in huis. De glazen flacon ziet er schitterend uit en zorgt voor de verspreiding van een heerlijke frisse geur. De private collectie heeft ook een eigen selectie met geuren om uit te kiezen. Dit zijn geuren buiten de collectie die je normaal tegenkomt bij Rituals om.

Net als bij de standaard collectie kan je hierbij ook kiezen voor de mini of gewone lijn. De mini lijn is perfect voor op het toilet en zorgt 3 weken lang voor een heerlijke geur. Bij de gewone collectie kan je zelfs tussen de 2 en 3 maanden genieten van je favoriete geur. De grote variant kan je bijvoorbeeld in de woonkamer en slaapkamer neerzetten. Je kan zo de hele dag door genieten van je favoriete Rituals geuren!

Personaliseer je Rituals geurstokjes via de website

Wist je dat je de geurstokjes ook nog eens kan personaliseren? Dit is perfect om in huis neer te zetten of om cadeau te geven. De gepersonaliseerde geurstokjes komen in een unieke handgemaakte karaf. Deze kan je helemaal naar wens aanpassen aan je eigen interieur. Je kan zelfs de vorm en kleur van de karaf bepalen.

Uiteraard combineer je de gepersonaliseerde geurstokjes ook meteen met jouw favoriete geur. Als deze na 3 maanden is uitgewerkt kan je de olie gewoon bijvullen. Zo kan je weer opnieuw 3 maanden lang van je favoriete geur genieten.

De eerste keer dat je de gepersonaliseerde variant uitkiest zorgen we voor extra olie. Dit zorgt ervoor dat je nu niet 3 maanden van je favoriete geur kan genieten, maar 10 maanden. Dit maakt de gepersonaliseerde geurstokjes vrijwel net zo duur als de standaard variant. Alleen is dit pas echt een eyecatcher in huis!

Bestel de Rituals geurstokjes tijdens de sale

Wil je voordelig genieten van jouw favoriete geuren in huis? Van Hammam tot Sakura je kan ze allemaal in de vorm van een geurstokje bestellen. Tijdens de sale zijn ze ook nog eens extra voordelig. Je kan ze uiteraard volledig inslaan, maar dan moet er wel eerst een aanbieding zijn. Gelukkig houden wij alle Rituals aanbiedingen voor je in de gaten. Zo weet je meteen wanneer de geurstokjes binnenkort weer in de sale zijn!