Rituals Hammam

Rituals Hammam

Ben jij dol op een bezoek aan de spa? Dan kan de Rituals Hammam een uitkomst bieden! The Ritual van Hammam zorgt voor je eigen wellness ervaring in huis. De geur uit deze collectie werkt perfect voor de ziel en geest. Eeuwenlang wordt dit ritueel al gebruikt voor de zuivering van de lichaam en geest. Dit keer kan je hem thuis ook gebruiken met je eigen Rituals Hammam lijn.

Zuiver in vier stappen jouw eigen lichaam en geest

Met Rituals Hammam kan je in vier simpele stappen je eigen lichaam en geest reinigen. Uiteraard maak je hiervoor gebruik van de Rituals producten uit de Hammam collectie. Je begint als eerste met het reinigen van je lichaam met zwarte zeep. Deze heerlijk ruikende zeep zorgt voor een dieptereiniging van je lichaam. Daarna scrub je de vochtige huid met de speciale Hammam hot scrub. Vergeet niet om hierna je lichaam met warm water weer af te spoelen.

Neem je eigen modderbad

Rituals Hammam draait natuurlijk om het perfecte wellness gevoel. De tweede stap die je neemt is je eigen modderbad. Op je vochtige huid breng je een dun laagje modder aan. Je voelt nu je huid prikken en dit betekent dat deze tot in de poriën gereinigd wordt. Na twee minuten spoel je de huid weer af. Je voert nu de laatste ritual uit namelijk het wassen van je huid met de showergel. Je huid is nu perfect gereinigd en kan er weer heerlijk tegenaan!

Vergeet je huid niet regelmatig te voeden

Een Rituals Hammam ritueel is echt een momentje voor jezelf. Je kan je even lekker terugtrekken en ontspannen met de geur van Eucalyptus. Maar het is ook belangrijk om je huid regelmatig te voeden. Vooral na zo’n uitgebreide scrub en modderbad behandeling. Masseer daarom elke dag je huid met de speciale Hammam bodycrème.

Geniet van de heerlijke ingrediënten in de Rituals Hammam producten

Het draait natuurlijk om ontspanning en de ultieme zuivering bij Rituals Hammam. De ingrediënten zijn hier perfect op afgestemd en zorgen voor de heerlijke wellness gevoel. Heel even heb je het gevoel dat je weer in een spa beland. Alleen dit keer voer je dit ritueel gewoon lekker thuis in je eigen badkamer uit. Dit kan onder de douche of tijdens een warm stomend bad.

De basis van de ingrediënten bestaat uit Eucalyptus. Dit zorgt voor de verfrissende geur die je terugvindt in de Rituals Hammam lijn. De geur zorgt er ook voor dat je meer energie krijgt en verfrist aan de dag begint. De wordt gecombineerd met essentiële oliën van Rozemarijn. Rozemarijn zorgt voor het herstellen van de huid. Hierdoor wordt de huid gekalmeerd en komt je lichaam volledig tot rust.

Ervaar de Hammam sessie in je eigen bad

Met de vier stappen van de Ritual of Hammam kan je ook in je eigen bad natuurlijk genieten. Je kan je wellness ervaring extra speciaal maken met speciale badolie. Je voegt de badolie aan je bad toe en de complete badkamer begint heerlijk verfrissend naar Eucalyptus te ruiken. Eventueel kan je er zelfs een pot thee bij zetten. Van dezelfde geur is namelijk ook een speciale thee blend ontwikkeld. Zo maak je het momentje voor jezelf echt helemaal af!

Was na afloop ook nog eens je haren met de heerlijke Hammam shampoo. Vergeet ook niet om je haar even te voeden na het wassen. Dit kan met de bijpassende conditioner. De conditioner voed je haren en zorgt ervoor dat ze heerlijk beginnen te ruiken. Zo geniet je nog meer van je wellness momentje met Rituals!

Geniet van de heerlijke geuren van Hammam in de rest van je woning

Je hoeft niet alleen van de Rituals Hammam producten te genieten onder de douche. Je kan ook in de rest van je woning genieten van deze heerlijke verfrissende geur. Met de geurstokjes verspreid je in de complete ruimte de verfrissende geur van Eucalyptus. Als de geurstokjes op zijn kan je voordelig een navulling bestellen. Zo vervang je de geurstokjes en kan je weer opnieuw van de Hammam beleving genieten.

Wil je de geur iets subtieler aanpakken? Dan kan je natuurlijk voor de Hammam geurkaarsen kiezen. Je steekt deze aan op de momenten dat je van de heerlijke Hammam geur wilt genieten. Door de kaars te verbranden verspreid je de geur volledig in huis. Wil je de geur ook onderweg meenemen? Dan kan je eventueel voor een autoparfum kiezen. Deze heerlijke geur is namelijk als autoparfum verkrijgbaar. Zo kan je zelfs onderweg genieten van je eigen wellness momentje.

Bestel de Rtiuals producten met korting!

Wil je ook gaan genieten van je eigen Rituals Hammam sessie? Via onze website wordt je op de hoogte gehouden van de laatste kortingen in de Hammam collectie. Je weet zo precies wanneer de producten in de aanbieding zijn. Ideaal als je voordelig deze producten wilt inslaan!