Rituals Samurai

rituals samurai

Is Rituals echt alleen geschikt voor vrouwen? Hier kom je al vrij snel van terug als je kennismaakt met de Rituals Samurai collectie. Deze lijn is speciaal voor mannen ontworpen. Waarom zou een man niet heerlijk aan z’n dag mogen beginnen met z’n eigen Ritual? Dankzij Samurai weet hij als een echte krijger aan z’n dag te beginnen en zichzelf even te verwennen met de luxe verzorgingsproducten.

De Rituals Samurai collectie is ingedeeld in vier categorieën die de man aanspreekt. Er is een speciale sport, scheer, gezicht en verzorgingslijn. Mannen kunnen deze producten gebruiken in hun dagelijkse routine. Je kan hiermee je lichaam reinigen en je geest weer lekker helder maken.

Gezichtsverzorging voor mannen

Natuurlijk is het ook voor mannen belangrijk om hun gezicht te verzorgen. Mannen kunnen rekenen op de Rituals Samurai voor de verzorging van hun gezicht. Begin je dag bijvoorbeeld met het reinigen van de huid van je gezicht. Met een speciale reiniging foam zorg je voor de perfecte reiniging van je hoofdhuid. Vuil en onregelmatigheden worden hiermee van de huid verwijderd. Daarna kan je eventueel elke week nog een gezicht scrub toepassen. Doe dit niet elke dag want dit droogt de huid teveel uit. Na afloop kan je nog een anti verouderingsserum op de huid aanbrengen. Dit gaat fijne lijnen en rimpels in het gezicht tegen.

Scheren met de producten van Rituals

De Rituals Samurai collectie kan je eventueel ook gebruiken voor een scheerbeurt. Voordat je begint met scheren is het handig om eerst de huid te reinigen. Hiermee voorkom je dat bacteriën vrij spel krijgen na het scheren. Dit kan voor bulten en uitslagen zorgen. Daarna kan je de comfortabele scheercrème van Rituals gebruiken. Deze kan je direct op de huid aanbrengen voor het scheren. Daarna kan je de speciaal ontwikkelde after shave met balsem aanbrengen op de huid. Zo ruik je heerlijk en krijgt je huid de kans om te herstellen.

Speciale lijn voor na het sporten

Na het sporten wil je natuurlijk een beetje fris ruiken. Gelukkig heeft Rituals een speciale lijn hiervoor ontwikkeld. Uiteraard ga je jezelf eerst even opfrissen onder de douche. Dit doe je met een speciale shower gel. Dit is ook nog eens niet zomaar een shower gel. Het is een zogenaamde ice shower. Hiermee geef je jezelf een verfrissende douche waarmee je direct je spieren kan laten afkoelen.

Na het douchen wil je nog even fris blijven ruiken. Gelukkig heeft Rituals een speciale deo ontwikkeld waardoor de heerlijke krijgers lucht van Samurai om je heen blijft hangen. Zo blijf je ook een paar uur na het sporten fris en fruitig ruiken. Het is ook belangrijk om na te denken over je huid. Tijdens het sporten verlies je flink wat vocht. Dit moet je natuurlijk aanvullen, maar je kan je huid een beetje helpen. Met een speciale Rituals Body Moisturiser breng je direct vocht in bij de huid. Dit gaat een droge huid na het sporten tegen!

Geniet van Rituals onder de douche

Natuurlijk is het ook voor mannen fijn om lekker te genieten van de Rituals producten onder de douche. Speciaal voor de mannen is er een Rituals Samurai lijn voor tijdens het douchen. Deze bestaat uit een handige douchegel en shampoo. Je kan hiermee je dag lekker fris beginnen. De komende uren blijf je nog lekker ruiken dankzij deze Rituals producten.

De ingrediënten voor een heerlijke mannengeur

De Rituals Samurai is echt afgestemd op de man. Mannen houden vaak van een houtachtige geur. Dit zien we ook terug in parfum en andere mannenproducten. Natuurlijk speelt Rituals hierop in en zijn de ingrediënten ook echt afgestemd op de man. Zo bestaat de basis uit bamboe. Bamboe heeft van nature een frisse geur en kalmeert de huid na het sporten.

Daarnaast wordt bamboe gecombineerd met Sandelhout. Dit hout zorgt voor de fijne houtgeur die aan de Samurai producten is toegevoegd. Dankzij Sandelhout spreekt de geur van de Samurai echt aan bij de mannen. Kortom een geur waar je eigenlijk niet mee kan misslaan bij de man.

Combineer Samurai ook nog eens met een heerlijke parfum van Rituals

Rituals heeft speciaal voor de mannen ook nog een bijpassende parfum ontwikkelt. Je kan zo de hele dag door blijven genieten van de frisse houtgeur die in de parfum verwerkt is. Er zijn meerdere parfums die ze ontwikkelt hebben voor mannen en vrouwen. Wil je er zelfs in de auto van genieten? Dan kan je eventueel nog voor een autoparfum kiezen!

Bestel Rituals Samurai producten met korting

Wil jij graag de Rituals Samurai producten uitproberen? Of ben je toevallig al fan van deze Rituals lijn? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je ziet hier direct wanneer er weer een Rituals sale is. Zo kan je direct in de aanbieding je favoriete Rituals producten aanschaffen. Plaats meteen je bestelling online bij Rituals en geniet van je favoriete producten in de aanbieding!