Rituals Sakura

Rituals Sakura

Maak van elke dag een feestje met de Rituals Sakura lijn. Deze lijn is geïnspireerd op de eeuwenoude Hanami ceremonie. Deze ceremonie komt uit Japan en staat volledig in het teken van de Sakura bloesem. De kersenbloesemtijd is een bijzondere tijd in Japan. Een tijd die je zeker weten moet beleven! Dit kan zelfs elke dag met de Rituals Sakura producten. Elke dag wordt hierdoor een feestje waarbij je jezelf een beetje mag verwennen.

Het leven kan vrij snel verlopen en soms is het belangrijk om even op de rem te trappen. Neem gerust even een momentje voor jezelf en geniet van al het moois dat je leven te bieden heeft. Met de Sakura lijn maak je van elke dag een compleet nieuw begin. Je kan genieten van de heerlijke frisse bloemengeur die volledig tot z’n recht komt dankzij je eigen Ritual.

Maak een nieuw begin aan je dag met Rituals!

Wil je elke dag vieren alsof het een nieuw begin is? Start dan vandaag nog met je eigen Ritual! Rituals Sakura heeft een vier stappen plan waarmee je jouw dag perfect kan beginnen. Dit voelt telkens weer als een nieuw begin. Het is belangrijk om hier echt met volle teugen van te genieten.

Begin elke dag met het reinigen van de huid. Dit kan met de heerlijke showergel van Sakura. Deze gel kan je elke dag gebruiken en in aanraking met water veranderd het in schuimend foam. Hiermee kan je met gemak je huid reinigen en een verfrissende kersenbloesem geur geven. Eén keer per week kan je dit ritueel uitbreiden met een heerlijke scrub behandeling. Doe dit niet dagelijks want dit is helaas wel slecht voor de huid.

Voed na afloop je huid met een verfrissende body crème. Zo ruikt je huid niet alleen de hele dag heerlijk, maar zorg je ook voor extra voeding. Dit geeft je huid net die boost die je nog nodig hebt. Na afloop kan je nog voor een body mist kiezen. Zo blijf je de heerlijke kersenbloesem echt de hele dag door ruiken!

Geef ook je haar een fijne boost met Rituals

Niet alleen je lichaam mag genieten van de Rituals Sakura. Je kan ook je haren een fijne boost geven. Met de fijne Sakura shampoo zorg je ervoor dat je haren perfect gewassen worden. De shampoo zorgt voor de fijne subtiele kersenbloesem geur. Na afloop kan je ook gebruik maken van de conditioner. Deze zorgt ervoor dat je haren zijdezacht aanvoelen en eenvoudig te kammen zijn. Zo begin je pas echt lekker aan je dag!

Welke ingrediënten zitten er in Rituals Sakura?

Natuurlijk ruik je het eigenlijk al direct zodra je de Sakura shampoo openmaakt. De basis van deze heerlijke geur wordt veroorzaakt door kersenbloesem. Dit past natuurlijk bij de Hanami ceremonie in Japan. De bloesem is ook nog eens het eeuwenoude symbool van de wedergeboorte. Zo wordt je elke keer opnieuw geboren met dit schitterende ritual uit Japan.

Natuurlijk is de kersenbloesem niet het enige ingrediënt dat je terugziet in Sakura. Dit wordt aangevuld met rijstemelk. Rijstemelk zorgt volgens de Japanners voor geluk en vruchtbaarheid. Een extra voordeel is dat het de huid zijdezacht maakt. Hierdoor voelt de huid heerlijk verfrissend aan na een behandeling met de Sakura Ritual.

Geniet nog meer van dit ritueel in je eigen woning

Elke dag weer opnieuw genieten van je woning. Dit is natuurlijk wat je graag wilt! Gelukkig kan dit met de Rituals Sakura producten. Er zijn meerdere producten uitgebracht die je dagelijks in huis kan gebruiken. Natuurlijk zijn er producten voor de kleine dagelijkse routines. Denk bijvoorbeeld aan handzeep en balsem na het handen wassen. Maar er zijn ook producten om dagelijks de kersenbloesem in huis te verspreiden. Je geniet zo iedere keer opnieuw van een nieuwe dag in huis.

Of maak van de heerlijke Sakura geur je eigen huisparfum. Dit kan je doen met onze speciale spray die je direct in huis kan aanbrengen. Breng de spray bijvoorbeeld aan op je bankstel en meubels voor een verfrissende geur. Of kies voor geurstokjes waarmee je de hele dag door je woning lekker laat geuren. 3 maanden lang kan je genieten van de heerlijke frisse kersenbloesem geur. Een andere optie is uiteraard de geurkaars. Hiermee bepaal je zelf wanneer je de heerlijke kersenbloesem geur wilt ruiken.

Bestel meteen je eigen Rituals Sakura met korting

Wil je de nieuwe Rituals Sakura producten in huis halen? Dan kan je natuurlijk gebruik maken van onze eigen Rituals Sale. Wij houden voor je in de gaten wanneer er weer opnieuw een kortingsactie is. Je kan zo met een hoge korting je eigen Rituals producten aanschaffen. Zo ben je extra voordelig uit met de nieuwste Rituals producten.

Wij houden natuurlijk de laatste Rituals sale voor je in de gaten. Zo ben je via onze website altijd voordelig uit voor nieuwe Rituals producten. Je hoef je zo nergens meer voor aan te melden en gewoon onze website te checken. Zo weet je meteen wanneer de heerlijke Sakura lijn weer in de aanbieding is!