Rituals Karma

Rituals Karma

Rituals Karma is natuurlijk volledig geïnspireerd door het Hindoeïsme. Volgens het Hindoeïsme ontvangen mensen die goed doen zelf ook goede dingen. Met de Rituals Karma lijn probeert de Rituals zelf een beetje positiviteit door te geven. Creëer je eigen momentje voor jezelf met de Rituals producten en geniet van al het goede uit het leven. Bekijk nu onze Rituals Karma sale direct hieronder:

Rituals Karma staat bekend om de heerlijke verfrissende zomerse geur. Deze geur zorgt voor nieuwe frisse energie waar je extra van kan genieten. Wees vooral een beetje lief voor jezelf of geef anderen een beetje positieve Karma cadeau. Met de Rituals producten uit onze collectie haal je het beste uit jezelf en geniet je nog meer van dat ene momentje voor jezelf.

Wees lief voor jezelf met de Rituals Karma Ritual

Een beetje liefde voor jezelf kan nooit kwaad. Gelukkig heeft Rituals speciaal voor jouw moment een Ritual ontwikkeld. Dit ritueel kan je zelf toepassen en je ziel extra laten genieten. In vier stappen laat je jouw huid weer stralen en kan je volledig ontspannen aan de dag beginnen. Natuurlijk kan je dit ritueel ook als afsluiting van je dag gebruiken.

Begin je dag in ieder geval met een grondige reiniging van de huid. Je kan hiervoor gebruik maken van de Foaming Shower Gel uit de Karma lijn. De gel veranderd in prachtig ontspannen schuim, zodra dit in aanraking komt met water. Na een grondige reiniging kan je eventueel gebruik maken van de body scrub. Je scrubt hiermee de dode huidcellen direct van je huid. Hou er wel rekening mee dat dit slechts twee keer per week mag. Gebruik dit dus niet voor je dagelijkse Karma ritueel.

Een beetje zelf care na afloop

Na het douchen droog je de huid goed af en voed je de huid met een heerlijke bodycrème. De crème voed de huid en zorgt ervoor dat deze gehydrateerd blijft en niet uitdroogt. Dit is vooral na het douchen en een scrub sessie extra belangrijk. Om nog langer van de heerlijke Karma geur te genieten kan je daarna de speciale body mist op je lichaam en haar sprayen. Zo blijft de heerlijke geur uit deze Rituals lijn echt de hele dag door hangen!

De ingrediënten van Rituals Karma lijn

Ben je benieuwd waar de heerlijke geur uit de Karma collectie vandaan komt? De basis van de geur ligt in de witte lotus. Dit is een heilige plant en deze past perfect in het Hindoeïsme thuis. De plant staat bekend om de schoonheid en helpt natuurlijk bij de diepte reiniging van de huid. Het zorgt ook voor de heerlijke verfrissende geur uit de Karma lijn.

Natuurlijk worden niet alleen de helende eigenschappen van de Lotus bloemen in Karma gebruikt. Dit wordt gecombineerd met witte thee. De thee wordt direct geoogst uit de plantages in Nepal, Thailand, Sri Lanka en India. De witte thee blaadjes zorgen voor frisse zuivere geur. De theebladeren zorgen voor de heerlijke bloemengeur. Dit geeft jouw energie elke ochtend weer een nieuwe energieboost.

De Rituals Karma lijn past ook perfect in huis

Je kan niet alleen je lichaam laten genieten van de Rituals Karma lijn, maar ook je woning. Hierdoor kan je elke dag opnieuw genieten als je weer thuis komt. Na een lange dag op het werk is het fijn om even aan je eigen Karma te werken en weer met een positieve instelling verder te gaan.

Geef jouw woning positieve vibes door geurstokjes met de Karma lijn te plaatsen. Je kan hiermee tot wel 3 maanden lang van het zomergevoel genieten. Zelfs midden in de wintermaanden zorgen de geurstokjes nog voor een verfrissende geur in huis. Combineer de geurstokjes eventueel ook nog met een heerlijk ruikende geurkaars. Deze kan je ontsteken op de momenten dat het jouw uitkomt. Zo kan je even dat heerlijke zomergevoel weer in huis halen. Zelfs als het midden in de winter is! Wil je even nog wat extra genieten? Dan kan je de interieur parfum spray gebruiken. Hiermee spray je een dosis extra Karma in huis!

Zorg voor een dagelijkse routine met Karma

Er zijn met de Rituals Karma producten verschillende mogelijkheden om je dagelijkse routine verder uit te breiden. Je kan bijvoorbeeld elke dag je handen verwennen met de speciale handwash. Voorkom hierna dat je handen uitdrogen door een balsem aan te brengen. Hierdoor blijven je handen zacht en heerlijk ruiken na het wassen van je handen.

Bestel je Rituals Karma producten met korting online!

Wil je ook graag je eigen Karma verwenmoment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij brengen je op de hoogte van de laatste Rituals aanbiedingen. Zo weet je meteen wanneer je tegen hoge korting de nieuwste Karma producten kan aanschaffen. Wij geven je de laatste prijzen door en brengen je op de hoogte van de laatste kortingsacties bij Rituals. Zo weet je meteen wanneer je weer van je eigen Karma moment kan genieten met de nieuwste Rituals producten.