Rituals Ayurveda

Rituals Ayurveda

Laat je meenemen op reis naar India met de Rituals Ayurverda. Dit ritueel is ontwikkeld volgens de eeuwenoude wijsheid uit India. Zo wordt er een balans gevonden tussen harmonie en het reinigen van de lichaam en geest. Het is belangrijk om regelmatig zowel je lichaam als geest te voeden. Met de producten uit de Ayurveda lijn kan je een heerlijk moment voor jezelf creëren.

Creëer je eigen ceremonie met de Rituals Ayurveda lijn

Natuurlijk draait de Indiase cultuur om het creëren van ceremonies. Een ceremonie voor de lichaam en geest is een belangrijk onderdeel voor je eigen leven. Ontdek jouw eigen ritueel met de producten uit deze lijn. Deze lijn heeft Rituals namelijk speciaal ontwikkelt om te ontspannen en een momentje voor jezelf te creëren.

Begin je dag bijvoorbeeld met een bijzondere thee ceremonie. Rituals heeft namelijk een heerlijke thee in de Ayurveda lijn ontwikkelt. De Vata thee zorgt voor een verwarmend effect voor de lichaam en geest. Begin hier je dag mee op het moment dat je uit bed stapt. Dit is het eerste moment van je eigen ceremonie waarmee je verfrissend aan de dag gaat beginnen! Gun jezelf dit moment van jezelf voor je echt van start gaat.

Verzorg één a twee keer per week uitgebreid je huid

Dankzij de Rituals Ayurveda producten kan je één a twee keer per week uitgebreid je huid gaan verzorgen. Reinig eerst je huid Shower Gel. Hiermee kan je huid perfect reinigen en zorg je voor een verfrissende uitstraling. Daarna ga je heerlijk de huid uitgebreid scrubben. Dit mag je maar één tot maximaal 2 keer per week doen. Door je huid te scrubben verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor wordt je huid eigenlijk vernieuwd!

Het is absoluut goed voor je huid om dit wekelijks te doen. Maak hier gewoon je eigen momentje van jezelf van. Was uitgebreid je huid en zorg ervoor dat de scrub wordt aangebracht. Met de speciale scrub handschoen van Rituals zorg je voor de perfecte verspreiding van het scrubzout over je lichaam. Daarna voel je jezelf weer volledig verfrist en straalt je huid als nooit tevoren!

Vergeet je huid na je eigen Ritueel niet te voeden

Ben je klaar met het scrubben van je huid? Dan is het slim om je huid even uitgebreid te voeden. Dit kan met de speciale body crème. Deze crème kan je echt elk moment van de dag op je huid aanbrengen. De crème voed de huid en zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. Vooral na een uitgebreide scrub behandeling kan dit fijn zijn.

Vergeet de rest van de dag ook niet om net iets meer te drinken dan normaal. Door het scrubben verbeterd de doorbloeding van de huid. Hierdoor worden afvalstoffen afgedreven. Het afvoeren van de afvalstoffen kan je extra stimuleren door meer te drinken. Hierdoor plas je een deel van de afvalstoffen uit en wordt je huid perfect gereinigd. Dit betaalt zich uit in een stralende huid waardoor je er echt weer stralend uit ziet!

De ingrediënten in de Rituals Ayurveda collectie

Wil je ook graag genieten van de Rituals Ayurveda collectie? Dan wil je natuurlijk vooraf graag een idee hebben welke ingrediënten er in de producten zitten. Zo krijg je een idee welke heerlijke geuren je kan verwachten als je de producten online besteld. Eén van de hoofd ingrediënten is de Indiase roos. De roos heeft een heerlijk zoet aroma en wekt vooral veel positieve gevoelens op. De roos kan je humeur echt een opstekertje geven en dit is perfect aan het begin van je dag!

De Indiase roos wordt gecombineerd met zoete amandelolie. Hierdoor krijgt de Ayurveda een heerlijke zoete geur waar echt iedereen van kan genieten! Een extra voordeel van amandelolie is dat de olie de vochtbalans in de huid reguleert. Dit maakt het ook de perfecte basis voor handolie of een heerlijke massageolie. Beide is verkrijgbaar in deze Rituals lijn.

Geniet in je eigen huis van de Rituals Ayurveda lijn

De Rituals Ayurveda producten hoef je niet alleen op jezelf te gebruiken, maar kan je ook in huis gebruiken. Ben je bijvoorbeeld dol de geur van de Ayurveda lijn? Dan kan je voor geurkaarsen of geurstokjes kiezen. Op subtiele wijze wordt dan de geur van Ayurveda door je woning verspreid. Combineer dit met bijvoorbeeld de Ayurveda handzeep in de badkamer of het toilet. Zo kan je verfrissend je handen wassen met Rituals!

Bestel de producten direct met korting online

Wil je ook graag extra gaan genieten van de Rituals producten? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij verzamelen de laatste aanbiedingen van Rituals op onze website. Zo zie je meteen of de Ayurveda lijn ergens met korting verkrijgbaar is. Je kan zo extra voordelig je nieuwe geurkaarsen of bodyscrub in huis halen. Zo creëer je voordelig een momentje voor jezelf met Rituals. Bestel jouw producten direct online en plan meteen een avond voor jezelf in of begin de dag met je eigen Ayurveda Ritual!